Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

OJ OJ OJ

Så fort tiden går hur i hela friden hann jag med att blogga förr :) Jag antar att jag tog mig tid och den tid som jag tog får nu mina barn och min man :) och ja huset hihihi .. Jag är fortfarande hemma med barnen. Milli Valentina skall skolas in på dagis i Augusti är tanken nu efter lite velande fram och tillbaka.. John har varit på träningsläger i 3 veckor och Mercedes har fyllt 5 år min lilla tjej som blivit så stor så stor och ansvarsfull på några månader men fortfarande bus och skoj i bakfickan 😉 MilliValentina har börjat med trosor ibland på dagen för att känna när det kommer kiss eller bajs och lära sig säga till :) Hon babblar på som bara den och lägger ihop ord nu så man förstår väldigt mycket av hennes babbel .. Hon fullkomligt älskar dockor och är galet besatt i sin buspappa :) Alltså jag skriver nog alltid att pappa John är busig men träffar ni honom så fattar ni han är G A L E N :)

Logan han har blivit så framåt och är inte blyg för 5 öre :) Han har börjat älska att rita och målar huvudfotingar och drakar hela dagarna :)

Ja livet rullar på här i Göteborg det går så fort så jag glömde bort mitt inloggningsnamn här på bloggen ha ha ha2 kommentarer på inlägget “OJ OJ OJ”

  • Camilla ♥ Gravid skrev 10 mars, 2013 10:39 f m

    Så många ballonger vill jag oxå ha 😀

  • Mamma till 4 skrev 15 mars, 2013 9:43 e m

    Å så stora de blivit! Fina ungar och fina du:)
    Skönt att höra att allt är bra. Vilde ska också börja dagis i augusti… Då blir jag arbetslös. Vad ska du hitta på?
    Kram på er!

Kommentera