Inlägg från: Rataxes |Visa alla inlägg
  • Rataxes

    Riksdagsvalet 2026

    Supporter skrev 2023-09-09 12:14:59 följande:

    Vanligtvis brukar väljare ge en regering två mandatperioder att uppfylla deras förväntningar och sen byta ut dem om de inte gjort det. Det innebär tyvärr att de blåbruna skulle vinna 2026 också. Men sällan har det väl gått så käpprätt åt helvete så snabbt som det gjort sen de blåbruna tog över. Det har inte ens gått ett år och vi har redan en ekonomisk kollaps, sanktioner riktade mot oss, sprängningar var och varannan dag och ett reellt terrorhot som riskerar att göra hela Stockholm till en enda stor grusparkering. Så kanske folk hinner ta sitt förnuft till fånga redan till nästa val. Jag väljer att både hoppas och tro det, så alternativ nr. 2 får det bli.


    Du tror alltså som resten av debilvänstern, att allt det du rabblar upp har skapats på 10 månader?
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    Supporter skrev 2023-09-09 12:38:35 följande:
    Både ja och nej. Samhällsklimatet har förvärrats succesivt de senaste 10 åren sen SD kom in i riksdagen, men efter valet har situationen verkligen eskalerat snabbt. Exportnäringen drabbas hårt av den negativa Sverigebilden och det skadar vår ekonomi nåt enormt. Men även sanktionerna och terrorhotet är ju exceptionellt och har aldrig nånsin förekommit i vårt lands historia. Men just det ja... vi har ju aldrig haft en blåbrun regering förrän nu.
    "Blåbrun"
    🤡
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-10 17:02:01 följande:

    Tusentals stockholmare demonstrerade idag mot den SD-styrda M/KD/L regeringens stasi-lagar..


    www.dn.se/sverige/tusentals-demonstrerade-mot-anmalningsplikt/
    Så bra. Då kommer vi fortsättningsvis att slippa allt gnäll från denna grupp angående resursbrist, platsbrist och tidsbrist då de själva har valt att inte få förbättrad arbetsmiljö och då vet man ju vilka som ska betala för kalaset, för du menar väl inte att det ska gå via skattsedeln?
    Ta namn och skicka inbetalningsavi.

    Så fort någon från den ofantliga sektorn kommer med sitt eviga gnällande ska de få höra vad de demonstrerade för. 

    Om Lex Akilov varit på plats för 10 år sedan hade 5 människor fortfarande varit vid liv och 10 hade sluppit att skadas. 
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-10 19:33:46 följande:

    Svammel. Akilov hade väl inte kontakt med några lärare eller läkare när han höll sig undan.


    Vad tror du blir effekten blir om Sverige inför angiverilagar? Tror du verkligen att personer med dunkla avsikter kommer söka kontakt med skolor, sjukvård eller andra instanser som innebär en risk för att angiven? Nej, det kommer förstås inte att ske och därför ska Sverige inte införa några stasi-lagar.


    Berätta gärna hur du själv vill ha det. Ska vi ha öppna gränser där människor kommer och går? Eller ska vi ha en reglerad invandring som bygger på lagar och förordningar där den som får avslag respekterar beslutet? Berätta gärna för du har, förmodar jag, en åsikt om detta.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    Till de som säger sig aldrig kommer att ange folk som vistas illegalt i Sverige:

    Dömd till utvisning ? begick 23 nya brott (expressen.se)


    Mannen, som är medborgare i Algeriet, sökte asyl i Sverige 2016.


    Medan Migrationsverket behandlade hans ärende begick han en stor mängd brott. I april 2018 dömdes han av Hovrätten för västra Sverige för bland annat misshandel och tio fall av bedrägeri. Straffet blev sju månaders fängelse och utvisning med förbud att återvända till Sverige fram till den 2 februari 2023.


    I maj 2018 blev han villkorligt frigiven från fängelset och i augusti samma år fann Migrationsverket att han inte hade något skyddsbehov gentemot Algeriet.


    Expressen har ingen uppgift om huruvida utvisningen av honom verkställdes. Klart är i alla fall att han i augusti året därpå olovligen vistades i ett vindskydd på en privat tomt i Kullavik i Kungsbacka kommun. 


    Fastighetsägaren konfronterade mannen, som reagerade med att försöka knivskära honom, och sedan hotade han två andra män med kniven. För det dömdes han till fängelse i ett år och fyra månader.

    V
    arför vill ni ha såna individer kvar i landet? 


    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-10 20:19:55 följande:

    Vad snackar du om? Den svenska invandringen har alltid varit reglerad och sedan 2015 så har kraven skärpts betydligt för att få uppehållstillstånd i Sverige vilket är en nödvändighet. Däremot ska vi inte bygga upp ett angiverisamhälle i Sverige. Det är sådant som totalitära stater håller på med. 


    Det fungerar ju inte!

    Många som får avslag håller sig undan.

    Varför vill du att de ska få fortsätta hålla sig gömda? 
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    Jag trodde en gång i tiden att akademiker var intelligenta. Sedan insåg jag att faktiskt en ganska liten del av de akademiska utbildningarna kräver intelligens.

    Massor av folk från den ofantliga sektorn visar sig vara samma slags verklighetsförnekare som 2015 sprang runt med skyltar och skrek "refugees welcome". De här tydligen kvicknat till ur sin dvala och hittat något nytt att posera om.

    Skicka inbetalningskort till dem. Jag vill inte höra ett enda ord från dessa om att resurser saknas i den ofantliga sektorn så länge de skriker om stasilagar .


    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-11 07:52:32 följande:

    Det är flera miljoner akademiker som protesterar mot regeringens angiverilagar. Det har inte slagit dig att det kan vara hos betraktaren som intelligensen tryter?


    "Flera miljoner akademiker" 🤡
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-24 09:53:56 följande:

    Detta avslöjades redan när Ulf Kristersson mötte förintelseöverlevaren Hedi Freid och nu har Ulf Kristersson återigen svikit ett löfte.


    Lita aldrig på ett handslag från en lögnare.


    www.aftonbladet.se/sportbladet/a/EQAL9G/ulf-kristersson-lovade-250-miljoner-till-idrottsforeningar-i-utsatta-omraden-bojan-djordjic-ilska
    Men lita på löften från S ska man göra.



    S i Mordor lovade hyresfritt till ungdomsidrotten.

    It's ok when we do it. 

    Mvh 

    S i Mordor 
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    De 25 miljarder som svenska skattebetalare har tvingats pytsa in i nazistina de senaste 25 åren verkar ju ha gjort stor nytta...


    Socialism är ondska, krossa socialismen!
Svar på tråden Riksdagsvalet 2026