Inlägg från: Anonym (Gripen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gripen)

    Riksdagsvalet 2026

    Rataxes skrev 2024-05-07 17:32:43 följande:

    Bara en påminnelse ...


    Tycker uppenbar politisk  reklam via sociala medier och influenser är bra mycket hederligare än troll som manipulerar. Om det nu är detta du ställer mot varandra.

     Det är ett hot mot demokratin.
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-07 18:15:57 följande:
    Jag ställer ingenting mot något annat. 

    Konstaterar bara att det är mer lönsamt att skriva inlägg.åt såsseriet än att jobba gratis (?) åt SD.
    Trollfabriken är ju en avlönad verksamhet. Det är helt gratis att vara en nyttig idiot.
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-07 21:44:54 följande:
    Det vet nog forumsocialisterna mer om än mig, jag representerar ingen annan än mig själv.
    Sveavägen 68 betalar nog sina aktivister per ord , av döma på mängden text de producerar och klistrar in.
    Jag tror inte du är ett betalt sd-troll.
  • Anonym (Gripen)
    nattuw skrev 2024-05-09 18:47:07 följande:
    Nej det är inte ett hot mot demokratin. Möjligen kan den sida som är sämst på att påverka känna att deras maktanspråk hotas men det i sig är inte ett hot mot demokratin.

    Sen kan man ju ha åsikter om hur samhällsdebatten förs (eller inte förs) men det är en annan sak.
    Manipulerande troll är ett hot mot demokratin. Hur kan du hävda annat? En vanlig taktik bland trollen är att så missnöje, polarisera och sprida hat. I Sverige så är uppfattningen att ALLA muslimer sysslar med hederskultur och är allmänt kriminella. Finns tydligen inga grader. Spektrum är borta för trollen har sett till att sätta grupp mot grupp, spä på ett groende missnöje. Det där antifascistiska  mötet som blev attackerat nyligen, Annie Lööf har gått motta en hel del hot. Är det demokrati? Det är extremt antinationalistiskt.

    Hur kan du ställa det i förhållande till en affisch för ett parti?
  • Anonym (Gripen)
    KillBill skrev 2024-05-11 09:13:07 följande:

    Allvaret har börjat trilla ner för vissa högerpolitiker men det duger inte att passiv konstatera allvaret. Regeringen kan inte tillåta att troll och Putin anhängare har tillgång till regeringskansliet. Om inte Ulf Kristersson agerar är han oduglig som statsminister. 


    Något sorts aktion behöver göras. 
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-11 19:10:29 följande:
    MP's Pär Holmgren har ju en lösning

    Avskaffa allmänna val.

    Sovjetunionen 2.0

    Det är så intressant att sd-sympatisörer som du alltid kör med whataboutism som enda argumentet till att fortsätta med sina manipulationstaktiker. Skulle faktiskt föredra att sd tog bladet från munnen och berätta att de vill bli en lydstat till Ryssland och avskaffa demokratin. 


    Och då tar jag inte ens upp vad enstaka sd-medlemmar högt upp har vräkt ut sig. 

  • Anonym (Gripen)
    nattuw skrev 2024-05-11 19:50:26 följande:
    Därför att det inte är sant. Manipulation är den del av det politiska spelet i en demokrati.

    Ditt användande av troll är ett utmärkt exempel på ett försök till manipulation. Du vill på ett manipulativt sätt undergräva legitimiteten för åsikter som inte överensstämmer med dina åsikter. Är du ett hot mot demokratin?

    Är socialdemokraternas trollfabrik där de utbildar S-märkta nätkrigare ett hot mot demokratin?

    Jag svarar nej på båda frågorna. Vad svarar du?
    Manipulation hör inte hemma i en demokrati överhuvudtaget. Sd:s trollfabrik och lögner om sina band till riks är i allra högsta grad manipulation. Du försöker göra någon slag jämförelse i syftet att få sd:s trollfabrik låta normalt. Dvs normalisera deras antidemokratiska krafter. Även det här är en manipulation. Att du försöker få det till en ja eller nej-fråga är för att du vill legitimera sd:s manipulation och flytta bollen till sossarna. även detta en manipulation. Bland väljarna så ökar även stödet för diktaturskap. Kanske inte så konstigt att fler vill införa en diktatur då det i princip marknadsförs som den enda räddningen för Sverige, men då behövs Sverige förstöras först. Söndra och härska.
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-11 20:29:54 följande:
    Nu är jag ingen SD-sympatisör, så vänd ditt hat åt annat håll.
    Ändå så sympatiserar du så pass att du använder deras klassiska whataboutism för att försvara deras trollfabriker.

    Hat var lite överdrivet, försöker du få mig att framstå som en hatfylld meningsmotståndare? Luktar som en annan typ av manipulation.
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-11 20:42:23 följande:
    Ehh, exakt var försvarade jag deras trollfabriker? Visa.
    Läs igen
  • Anonym (Gripen)
    nattuw skrev 2024-05-11 20:51:41 följande:
    Jag noterar att du inte svarade nej på frågan om du var ett hot mot demokratin.
    Läste du ens det jag skrev? Du jämför äpplen med päron. För att legitimera sd:s manipulationstaktiker så använder du dina egna manipulationstaktiker. Du vill med det sättet säga att det är ok och demokratiskt att manipulera svenskar.
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-11 21:34:07 följande:
    Du ville ju ha någon form av aktion, duger inte MögelPartiets förslag?
    Du är så fyndig.
    Kristersson borde markera mot sd då de har ett samarbete. Av olika skäl. För att visa att han stödjer demokrati och för att moderaternas politik inte ska förknippas med sd:s. 
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-12 09:10:42 följande:

    Tänk att SD bör helt hyresfritt i debilvänsterns hjärnor...


    Så sd-aktigt tänk av dig. Alla som är kritiska mot sd bara måste tillhöra vänstern. Så du har gått på sd:s polariserande propaganda med andra ord? Så lättlurad.
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-13 09:28:45 följande:
    Säger sojapojken som gråtande springer till fröken och anmäler när hen får mothugg i diskussionerna...🤡
    Så satans barnsligt.
  • Anonym (Gripen)
    Rataxes skrev 2024-05-13 15:57:14 följande:
    Ja javisst är det barnsligt att hålla på att anmäla så fort man får lite mothugg?
    Tänk att jag visste att du skulle skriva det.
  • Anonym (Gripen)
    nattuw skrev 2024-05-13 19:29:55 följande:
    Frågan kvarstår. Anser du att dina (något klumpiga) manipulationsförsök är ett hot mot demokratin?

    Och en följdfråga: Vill du förbjuda vissa åsiktsyttringar eftersom DU anser det vara fel sorts manipulation?
    Du läser ju inte ett jävla dyft. Du påstår dessutom att sossarna bedriver trollfabriker på samma sätt som sd. Och att det är "ok" och inte aaalls ett hot mot demokratin. Sen vill du att jag ska svara på ett helt absurt inlägg. För att inte snacka om din nya manipulationstaktik där du menar att det är jag som manipulerar (dåligt)

    så jävla intelligensbefriat. 
  • Anonym (Gripen)
    KillBill skrev 2024-05-14 09:02:57 följande:

    Detta är helt sanslöst. Det var alltså SD och  islamister som låg bakom LVU-kampanjen Som riktades mot Sverige. Vad tror högersympatisörerna i tråden? Kommer Statsministern agera? Om inte måste ni erkänna att han är en syltrygg..


    Kristersson måste sätta ner foten för såna antidemokratiska krafter. Det är som att ha terrorister på regeringsnivå. Hur fan kan folk stödja sd?
  • Anonym (Gripen)
    nattuw skrev 2024-05-15 11:21:03 följande:
    Demokrati handlar inte om partier utom om ett system. Ett system som inte kommer att havererar för att S, SD, Putin, du,  KillBill eller någon annan försöker påverka väljarna i en viss riktning.

    Hade det demokratiska systemet varit så bräckligt att det inte kunnat överleva olika manipulationsförsök så skulle demokratin inte överlevt så här länge. Så dina tvivel på att demokratin skulle kunna överleva en mångfald av åsikter som presenteras på en mångfald av olika sätt är ogrundad. Om det finns ett hot mot demokratin så kommer det i fösta hand från de som vill undergräva det demokratiska systemet genom att förbjuda tankar och åsikter som de inte delar.

    Du menar att det med sd inte existerar ett hot mot demokratin, utan att det är de kritiserar sd:d trollfabriker som är det egentliga hotet mot demokratin. Du insinuerar också att jag är mot yttrandefriheten.

    Ni sd-människor är så förutsägbara. Ta itu med eran egen skit i stället. Bidra till ett bättre samhälle och våga vara kritiska mot partiet ni röstar på. Det är inte ok att sd bedriver en trollfabrik, skulle du se med klara ögon på det här scenariot så skulle du inte tycka det. Nu väljer du att bortförklara trollfabriken och absurt och okritiskt placera den inom ramarna för demokratin.

    Jag vet varför du gör det. Sd har lärt sina anhängare till att följa partiet blint. Du har inte ens märkt av manipulationsteknikerna de använder. I korta drag:


    Det börjar med att en potentiell sd röstare inte gillar invandringen. Sd ger väljaren en bild av att sd är det enda partiet som kan lösa frågan. Sd (med sina trollfabriker) förstärker konflikter (se t ex LVU) och skapar konflikter. Sätter även andra grupper mot varandra för att göda/skapa ett missnöje. Plötsligt så betraktar du dig som tillhörande en specifik grupp t ex vit man mellan 25-35, övriga grupper är mer eller mindre opponenter. Sd (via sina trollfabriker) berättar på olika sätt att din grupp är utsatt för ett hot, och det finns en lösning som fixar allt. Sd har också börjat använda alltmer krigsretorik för att berätta för sina anhängare att de trappar upp, exv "korsriddare"

    Folk är så lättmanipulerade egentligen. Är inte första gången i världshistorien sånt händer.

  • Anonym (Gripen)
    KillBill skrev 2024-05-18 10:09:50 följande:

    Denna text bör alla läsa. 

    Citat:

    "Så här ynklig får inte en regering vara när hela det demokratiska samtalet står på spel. När landets egen säkerhetspolis tydligt varnat för att precis den här typen av nätaktiviteter riskerar att få radikaliserade personer att ta till våld. När Ing-Marie Wieselgrens mördare för inte länge sedan förklarade att stödet han kände på nätet spelade roll när han planerade att mörda också Annie Lööf"

    "Men det är inte bara säkerheten för enskilda personer som står på spel. "Kalla fakta" visar också hur Sverigedemokraterna påbörjat arbetet med att hetsa olika invandrargrupper genom att låtsas ingå i dem, för att mana till missnöje  - och våld"

    "Vi vet att Ulf Kristersson drar sig för att ta strid med Jimmie Åkesson. Men när det grundläggande, demokratin, står på spel kanske han kan göra ett undantag?"

    www.dn.se/ledare/amanda-sokolnicki-akesson-har-forklarat-krig-och-kristersson-kapitulerar-omedelbart/


    Fy fan
  • Anonym (Gripen)
    KillBill skrev 2024-06-04 07:43:47 följande:

    I GP 3:e maj 2023 förklarade Jimmie Åkesson att termen "folkutbyte" är kopplad till nazistisk retorik och ansåg att uttrycket inte var något som SD skulle använda sig av. I går använde Jimmie själv uttrycket. Trots detta fortsätter Ulf Kristersson, Ebba Busch och Johan Pehrson att gulla med Åkesson. 


    Åkesson använder en nazistisk retorik, som han t o m är medveten ÄR en nazistisk retorik. De testar väl hur mycket nazism deras väljare kan ta (hur mycket hjärntvätten har fäst) tills de går full nazi.
Svar på tråden Riksdagsvalet 2026