• Anonym (Z)

    Han vågar inte

    Anonym (Deppig) skrev 2024-03-20 10:27:50 följande:
    Ptja, jag går till jobbet kl 6 på morgonen och kommer hem vid 8 på kvällen. Då är det dags att gå ut med hunden och laga middag. Men jag har hunnit med mitt fritidsintresse under dagen så det är avklarat. Men orken är många gånger ändå slut då.
    Och tro mig, jag har försökt ringa, jag besöker, jag skickar meddelanden. Och det här är till vänner som står mig NÄRA, men när man börjar skapa egna familjer och har sitt eget liv. Det hinns inte med. Jag har ingen egen familj, så jag har tid men mina vänner men när de själva sitter med äkta makar, barn, hus, djur och så vidare - de prioriterar inte en vänskapsrelation då. 
    Det låter som att jag gnäller men jag förstår dem. Hade bara önskat att när jag, för en gångs skull behöver hjälp och stöd hade kunnat få tillbaka vad jag ger dem. För det låter i den här tråden som att jag är osjälvständig, klarar mig inte på egen hand,  Men är det något jag har fått lära mig i livet är det att ta rätt på sig själv, gnäll inte och jobba på. Stå på egna ben. 
    Men nu hade jag så gärna uppskattat någon nära eftersom jag inte mår bra. 
    Har du en hund som är ensam från 6-20??
  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-14 15:17:02 följande:
    Nej

    Läst alla dina svar i tråden nu och såg att du tar med hunden. Skönt att höra att du är en bra hundägare {#emotions_dlg.flower}

    Blev så ledsen för din skull när jag läste allt du skrivit. Du är absolut inte äcklig! Förstår dom känslorna så väl för så tänker jag också ibland. Det låter som att du har fastnat i en negativ cirkel av tankar. Jag går själv hos en psykolog och vill bara säga att jag hoppas hoppas verkligen att du går till en också. Det hjälper verkligen om man hittar rätt person. Det finns en app som heter Mindler med psykologer man pratar med via video, prova! 


    Skickar en stor varm kram till dig, känner Igen mig så väl i dina tankar. Om du vill ha någon att prata med så finns jag här! Säg till isf så kanske jag kan ge min mail eller något.

  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-14 18:00:26 följande:
    Jag låter snart som kaffedraken. Ber om ursäkt för det. 

    Men jag ville så gärna. Träffa någon. Ha en egen familj. Egna barn. Älska dem mer än jag blivit älskad. Få tala om det så att de vet om det. Den enda som får lyssna på det nu är min hund, men hon är också gammal och kommer inte heller finnas för alltid. 
    Vara stolt över någon. Någon som kunde trösta mig och som jag kunde stötta i med och motgångar. 

    Jag vet att det inte blivit barn med den här mannen men jag är ändå för gammal för det nu så jag har accepterat det. Men att vara helt ensam resten av livet, jag ville inte det.
    Och så slösade jag bort så många år med att leva med någon som jag inte ville vara med och när jag äntligen tog mig iväg så mår jag ännu sämre och ifrågasätter varför jag ens finns. För att en man  krossade mitt hjärta (han är toppen på isberget men ändå den utlösande faktorn). Kan inte bli mer patetiskt än så. 

    Men du, nu är det dina negativa tankar som svämmar över. Försök bryta det mönstret. Du råkade dessvärre ut för en jävligt manipulativ kille, det är inte ditt fel! 


    Och det är absolut inte försent att skaffa barn! Du hinner fortfarande och det finns ju två vägar att gå. Du kan åka till Danmark och inseminera dig. Eller så hittar du en fin kille via dejting, dom finns därute, jag lovar. 


    Allt kommer att lösa sig, du är bara inne i en depression nu och tänker inte helt klart. Försök att landa och komma över honom. Du fixar det här! Du är en stark tjej och du har bara hamnat lite vilse nu, det kan hända vem som helst. Det är inte ditt fel. Jag tror på dig.

  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-14 20:29:14 följande:
    Nej, jag vill absolut inte bli en ensam mamma. Om jag skulle skaffa barn är det tillsammans med någon, och då måste jag träffa någon för det. Och det hänger så klart på hur snabbt jag kan ta mig vidare. Nu känns det som aldrig, jag ville verkligen vara med honom. Verkligen, verkligen.

    Men tack, tack, tack ändå för dina ord ❤️ Jag är så vilse så du anar inte. 

    Förstår det. Men jag är helt säker på att du kommer träffa någon när du kommit över idioten och du känner dig starkare och som dig själv. Ibland när jag har mörka tankar (vilket är ofta) brukar jag försöka tänka att detta är bara en period i mitt liv och att det kommer gå över. This too shall pass. Försök att locka fram lite ilska mot honom, skriv en lista med alla negativa saker om honom. Blir så arg att du blivit utsatt av honom. 

    Har du hunnit kolla upp appen Mindler än? Tänkte på dig nu i eftermiddags för jag var på tbanan och det var en stor affisch med reklam för Mindler 😊 förstår att allt känns tungt och det är svårt att ta steget men försök ladda ner appen ikväll och imorgon kan du logga in på den och bara kolla. Och senare i veckan kanske du kan ta steget att boka en tid. 


    Allt kommer lösa sig och det kommer bli bra ❤️ stor kram

  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-15 18:40:25 följande:
    Jag har bokat en tid nu. Det var lite krångligt att hitta någon med tider som skulle fungera för mig. Och vill helst inte behöva vänta flera månader. 
    Är inte jättenöjd med den psykologen jag valde men det vet man ju inte säkert förrän man har hunnit ha ett möte eller två. Kanske är jättebra, kanske inte alls passar. 

    Nästa vecka har jag en tung privat sak att ta hand om, jag kommer också behöva träffa personer i min närhet som jag vet det kommer bli bråk med och som kommer såra mig. Är tyvärr inget jag kan undvika utan det måste bli så.
    Hade varit så skönt att ha honom att prata med, som kan ge lite stöttning eftersom jag vet att jag inte kommer få det någon annanstans ifrån. Som kunde skingra mina tankar lite. 
    Åh snyggt jobbat! Så glad för din skull att du tagit det steget. Sen är det ju inte helt säkert att just den psykologen passar dig men då är det bara att boka någon annan 😊

    Det låter tungt, du kanske kan skriva lite i tråden istället även om jag fattar att det inte alls är samma sak som att prata med honom. 
  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-17 18:32:57 följande:
    Nej det kommer inte förändra något, och det kommer inte förändra något i praktiken för oss eller mig. Men det hade bara varit så förbaskat skönt om han kunde säga FÖRLÅT, jag vet att jag gjort dig illa. 
    Han kommer inte säga det så att ens önsketänka det är lönlöst. Men åh vad jag skulle vilja det.

    Har i alla fall haft mitt första psykologsamtal idag.
    Grät som vanligt 🙄
    jag har bokat en ny tid för uppföljning, han bedömde att jag hade saker att bearbeta när jag försökte slingra mig och säga att det var fånigt med kärleksproblem och familjeproblem - andra har det ju värre 😛
    Han får en chans till (psykologen alltså), började lite tveksamt men vi avslutade bättre tycker jag. Men idag var det ju ändå bara introduktion. Hoppas på få lite verktyg. 
    Fan vad bra gjort av dig att du haft första samtalet med en psykolog! Nu kommer det gå framåt ❤️
    hur mår du nu ikväll?
  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-17 22:01:57 följande:
    Obeskrivligt trött 
    Förstår det, kan du skingra tankarna lite med att kolla på något? Kanske en film eller något lätt som typ Simpsons? 
  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-17 22:23:19 följande:
    Nädu, här blev det ingen vila. Sjukt djur så det blir att vara vaken halva natten istället 🥴
     Åh, att allt ska hända på samma gång. Hoppas hunden kryar på sig snabbt ❤️ 
  • Anonym (Z)
    Anonym (o) skrev 2024-05-20 14:33:09 följande:
    Ok, så vilka råd i tråden har du följt?
    Hon följde mitt råd om appen Mindler 
  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-26 17:34:14 följande:
    Vad jobbig du är ;) jag har ju för för det första inte svarat. För det andra så har jag varit bortrest, träffat mycket vänner. Gått på ett par dejter, haft sex (utan att tänka på honom hela tiden). Haft en del tråkiga familjeärenden - men det var planerat sen länge. Dock hjälper det ju att hålla huvudet upptaget. 
    Hoppas bara du tänker efter innan du har sex så att du verkligen vill och det inte blir ett självskadebeteende. ❤️
  • Anonym (Z)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-05-26 19:17:13 följande:
    Det är ingen fara, jag kan skilja på sex och känslor.
    Dock hade jag väl allra helst velat ha närhet men i brist på bröd får man äta limpa. (Obs skojar nu med)
    Ja, fattar den känslan. Tack för att du tog mitt inlägg på rätt sätt att jag månar om dig. 
Svar på tråden Han vågar inte