Inlägg från: Anonym (Herakles) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Herakles)

    Vart och varför försvann han?

    Han har nog träffat någon annan. Hade han velat träffa dig så hade det hänt vid det här laget. Lägg inte mer tid och energi på honom.

  • Anonym (Herakles)
    Anonym (Orolig och fundersam) skrev 2024-04-22 10:37:35 följande:

    Tack för att du svarar :) 

    Alltså ja, såklart finns möjligheten men jag tror verkligen inte det, för att det var inte längesen han sa att han väntar på mig, att han skulle inte göra något med någon annan.. Att han vill ha mig. Just nu är han i inte så bra form pga en operation så just nu ville han inte ses pga vill bli bättre i skick först..


    Folk säger så mycket. Det viktigaste är att du släpper honom och inte ser tillbaka. Ägna dig åt det som gör dig glad och som.känns värdefullt i stället. :)
  • Anonym (Herakles)
    Anonym (Orolig och fundersam) skrev 2024-04-22 11:43:02 följande:

    Så svårt.. Varit fast hos honom så länge nu, ville verkligen träffa honom.. Men visst har det varit tufft emellanåt.


    Det du nämnde tidigare, att om han hade velat träffa mig så hade han gjort det. Tror du verkligen det? Som jag ser på honom så har han bara väntat på det perfekta tillfället men stött på problem efter problem så det aldrig passat honom pga allt han behövt vara med om i sitt liv de senaste åren. Han har verkligen knappt ens fått en paus på typ 2 år? 


    Förstår det men med handen på hjärtat förstår du nog själv att ni hade setts vid det här laget om han verkligen velat. Det är ok...det funkar inte alltid. Låt honom vara och satsa på det du tycker är roligt i livet.
Svar på tråden Vart och varför försvann han?