Inlägg från: prospicientia |Visa alla inlägg
  • prospicientia

    Hur känner du efter din onani?

    Ja, skam och tomhet kunde jag ofta känna efteråt när jag var ung (46-årig man), men det händer aldrig idag. Sen saknar jag ju andra bitar som kramar och beröring t.ex., men det är en helt annan sak.

    Jag brukar som någon skrivit här känna att det är lättare att ta nya tag och fylls av mer energi efter att jag kommit. Däremot kan jag ofta ha problem ångestfyllda tankar under onanin som gör att jag har väldigt svårt att fokusera ibland och det kan röra sig om oro för alla möjliga saker som inte nödvändigtvis har med sex alt göra och ibland tankar på vad jag borde göra eller borde ha gjort.

    Jag kan ibland känna mig besviken när jag längtat efter en underbar stund, men märker att det inte alls var så intressant. Morgonen brukar fungera bäst. När jag var yngre kunde jag alltid somna efter en orgasm, det kan jag aldrig idag.

  • prospicientia
    Anonym (Patetisk, självisk, misslyckad) skrev 2024-04-26 06:54:15 följande:

    När jag var singel kände jag mig patetisk, självisk och misslyckad när jag onanerade samtidigt som jag hade en ganska stark drift att onanera. Jag kunde inte heller bara tänka sexuella, sexuella fantasier utan det blev blandat romantiska och så blev jag ledsen och grät under och efter onanin. Avbröt ofta för ångesten blev för stark, försökte igen när ångesten släppt lite, kunde hålla på så och det var jobbigt.

    Det funkade att spela in soloporr eller onanera live som camgirl för då visste jag att det här kommer uppskattas av nån annan än bara mig själv och jag fick ju pengar, komplimanger och uppmärksamhet för det. Så om jag filmade mig själv kunde jag uppskatta det och grät inte.

    Hade väldigt svårt att duscha utan att filma det för just dusch och onani ihop är svårt att inte göra. Så antingen filma det eller duscha på gymmet (kan ju inte onanera där) för att inte gråta när jag duschade. 


    Oj, det låter tragiskt! Rynkar på näsan När man träffar någon vill man ju utgå ifrån hur den andra personen fungerar. Svårt att hylla någonting som en person skäms över.
Svar på tråden Hur känner du efter din onani?