Inlägg från: Anonym (Snelhest) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snelhest)

    Lägst barnafödande sedan 1700 talet. Varför?

    Tror det är för riskabelt att skaffa barn för en kvinna. Dålig förlossningsvård, stora risker att råka ut för en pappa som checkar ut (hela den absurda debatten om juridisk abort) glutta på valfritt forum så är många inlägg kvinnofientliga. Högerextrema åsikter som handlar om olika sorters kontroll av kvinnor såsom begränsning av aborter eller dylikt, Riskerna med fattigdom osv. Står det i vågskålen mellan att välja skaffa barn (=otrygghet) mot status quo så är valet naturligtvis enkelt. 


     

  • Anonym (Snelhest)
    enfunderandeman skrev 2024-04-30 16:03:12 följande:
     Fast nu gör du ju det jag sa. Du pratar om hat emot män. Du kommer inte med några andra exempel. Det är ju det som är grejen.

    Vad är dåligt med feminism? Att kvinnor har friheten att rösta, arbeta. Bestämma över sina egna liv. Och inte tvingas in i äktenskap längre?  Det är ju det feminism handlar om. Det du pratar om är hatiska kvinnor emot män generellt.  Det har ju inte med feminism att göra.
    Hur är män sviniga, om dom vill kvinnor väl? Om dom inte har problem med det jag nämner.

    Finns ju en hel drös med män som hatar kvinnor också.
    Där det pratas nedlåtande om deras utseende, ålder. De ska stå vid spisen. Föda barn och lyda sin man.
    Det är dom kvinnorna undviker. Och med all rätt.
    Hitta på saker om feminism är bara ett svepskäl för att sprida förakt mot kvinnor. Det är ju därför kvinnor väljer bort män (och i många fall barn) de fattar ju det för de läser all sån smörja. Det är ganska självklart. Vem väljer frivilligt att bli kontrollerad av någon som inte gillar en? Oavsett om det finns en bra kille som inte alls håller på med sånt och har bra värderingar så ryggar kvinnor undan för att det är inte värt risken att stöta på ett av rötäggen.
  • Anonym (Snelhest)
    Anonym (Blir vuxna vid 30) skrev 2024-04-30 21:22:12 följande:
    Det är för mig uppenbart att man+feminist= garanterat rötägg. 
    Du behöver inte vara feminist för att vara en bra kille. Kalla alla kvinnor för manshatande feminister säger mer om den som uttrycker sig på det sättet än om reell feminism.

    Kvinnor låser dörren för att de läser sånt. Varför skaffa barn med en man om man upplever sig bli hatad och kontrollerad?
Svar på tråden Lägst barnafödande sedan 1700 talet. Varför?