• Anonym (F)

    En undran

    Hahaha klart han kan! :D Låter som att killen är fruktansvärt svartsjuk! På en bög!! SkrattandeSkrattandeSkrattandeSkrattande Nej du ts, en sån där ska du akta dig för, han låter jobbig och det kan bli väldigt fel i en sån relation.

  • Anonym (F)
    Tecum skrev 2024-04-28 20:44:28 följande:
    Du har fått det om bakfoten, det är killen som TS gillar som är bög och säger babe. Vilket gör att TS inte vill tro att han faktiskt är gay.
    Ahaaaaa tackar haha :D

    TS - sorry att spräcka dina fantasier men jo, han är fortfarande bög!
  • Anonym (F)
    Anonym (?????) skrev 2024-04-28 21:00:26 följande:

    Men om de nu är ihop så lär hans tjej på sotis på alla hans andra tjej kompis oj vad många de är alltså....... Men han och jag ska bli vänner har jag bestämt!!! Så alla hans vänner kan bli mina vänner


    DE ÄR INTE IHOP, FATTA
    Anonym (?????) skrev 2024-04-28 21:03:29 följande:

    Jag har fått för mig han skulle fria till mig nu i typ 9 månader. men är rädd de kan vara ihop att han typ dumpat mig sen i januari!!! 


    Nej han kommer INTE fria till dig!! Han är BÖG.
  • Anonym (F)
    Anonym (?????) skrev 2024-04-28 21:10:34 följande:

    Men han ska gifta sig då alltså inte med mig vad fannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.


    Ja ts. Det är precis så det är. Han ska gifta sig med den där tjejen som han kallar babe. De har varit ihop sedan årsskiftet och det är därför han har dumpat dig. Om han följer med dig till London så är det som bröllopsresa med sin flickvän. Han älskar nog henne riktigt mycket om hon lyckats omvända honom från att vara homosexuell.
Svar på tråden En undran